Регистрация  Забыли пароль?
Привіт! Радий Вас бачити на сторінках мого блоґу. Тут буде багато цікавих записів, можете сміливо додавати мене у друзі.
Віталій Козловський  21.02.2008 20:14:40

Відпочивати буду...колись

Сьогодні в мене дуже болить спина і ноги, бо вчора відбувся великий і дуже важливий для мене захід „Міс Україна Всесвіт 2008”, на якому я був ведучим з героїнею останнього кліпу – Машею Єфросініною. Дійство проходило три години, тому і не дивно, чому в мене така крепатура. Практично усі останні презентації, які стосуються моєї творчості, я проводив сам і хоча мало здаватися, що амплуа ведучого для мене не нове, вести чужі заходи – не легка справа, а річ, яка вимагає досвіду, професіоналізму та коректності у висловлюванні. Було великою радістю поспілкуватись з Наомі Кемпбел – дуже приємна та неземна, майже інопланетянка, чарівна жінка. У пам’яті крутились радянські теплі фільми за участю Лариси Удовиченко, згадати хоча б фільм „Мері Поппінз” і це не спроста, оскільки і з нею мені також пощастило познайомитись. Головним членом журі була Саша Ніколаєнко, яка люб’язно запропонувала і запросила мене провести це свято. Захоплююсь її цілеспрямованістю! Коротко кажучи, вражень маса...
В суботу лечу в Іспанію на концерт, можливо встигну подивитись країну, побувати на екскурсіях. Тому привезу багато вражень і обов”язково розповім про все, що сталося зі мною під час подорожі та покажу фотографії.
Хочу проінформувати усіх своїх прихильників, усіх тих, хто би хотів прийти на мій концерт: 8 Березня стартує Всеукраїнський тур „Думай лишь о том...” Він пройде в багатьох обласних центрах України. Обіцяю, Вам сподобається! Це буде яскраве шоу, яке закінчиться у травні на наймасштабнішому фестивалі України „Таврійські ігри”. У фінальний день закриття фестивалю відбудеться мій сольний півторагодинний виступ. Тому в „надцятий” раз собі наголошую: на відпочинок часу нема. Відпочивати буду...колись.

click to zoom | натисніть щоб збільшити | нажмите чтобы увеличить
Комментариев: 378

Контрольное число

аааа)ну тогда понятно)

Мои фотоальбомы

Случайное фото со мной

Официальный сайт

http://www.vitaliykozlovskiy.com/

Календарь

Ноябрь
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вск

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Blog Live

14 час 15 мин назад moonlight комментирует запись - Я про вас пам*ятаю! Завжди!

1 дн назад laura20082008 комментирует запись - Я про вас пам*ятаю! Завжди!

1 дн назад moonlight комментирует запись - Я про вас пам*ятаю! Завжди!

1 дн назад vikusya комментирует запись - Я про вас пам*ятаю! Завжди!

1 дн назад moonlight комментирует запись - Я про вас пам*ятаю! Завжди!