Регистрация  Забыли пароль?
Привіт! Радий Вас бачити на сторінках мого блоґу. Тут буде багато цікавих записів, можете сміливо додавати мене у друзі.
Віталій Козловський  16.01.2008 16:10:11

Нарешті закінчилися свята...

Хай! Нарешті закінчилися свята... Чому нарешті? Бо я від них, чесно кажучи, вже втомився – як то кажуть: „Що занадто, то не здорово!”. Але спогади в мене залишилися дуже приємні – особливо про Різдво, яке я святкував у Львові – своєму рідному та улюбленому місті, наповненому особливою атмосферою!

Близькі та рідні люди, затишні кав’ярні, колядки, кутя... Можна перераховувати дуже довго все те, що залишилось у моїх спогадах... Безсонні ночі, проведені з друзями та родичами – нам було про що розповісти одне одному, адже ми так мало з ними бачимось… Зворушливою була зустріч однокласників. Таке враження, що їх усіх я знаю все життя та водночас не знаю взагалі, але це тільки перші враження.

У кожного свої клопоти та проблеми... Хтось одружився, хтось вагітний, а дехто має вже дитину та розлучився. У всіх своє життя, яке складається з білого та чорного, зі злетів і падінь. Але, зібравшись разом, ми всі свої негаразди та перемоги залишили подалі від себе, оскільки були охопленні місією „повернення до дитинства”.

Нам було про що поспілкуватись, згадати і посміятися... Хоча, ідучи на зустріч, я думав, що нам мало про що буде поговорити, що всі будуть скуті, але відбулося навпаки – ми стали заручниками часу, і нам не вистачило шести годин, аби наговоритись! Хоча, думаю, така можливість ще буде, і ми ще неодноразово зустрінемось! Давайте будемо вдячні долі за те, що маємо, і будемо вірити у світле майбутнє РАЗОМ!

click to zoom | натисніть щоб збільшити | нажмите чтобы увеличить
click to zoom | натисніть щоб збільшити | нажмите чтобы увеличить
Комментариев: 172

Контрольное число

Приємно це почути.Мені також подобається його творчість і сам він,як людина.Але ж нащо сваритись?Ти права - це зайве

spacer 10
Хоч хтось мене розуміє!!!!!!!)))))
spacer 20

Дякую.Приємно зустріти таку людину.До речі,як тебе звуть?

spacer 30
Яна,а тебе?)
spacer 40

Дуня це від Даші.Приємно познайомитись.

spacer 50
Мені також)
spacer 60

Ти звідкіля?

spacer 70
Я з Києва)А ти де живеш?
spacer 80

Також!!!!!!!!!!!!!!!!

spacer 90
Класно))
spacer 60

Дякую за запрошення

spacer 70
Будь ласка)
spacer 70
Можеш,будь ласка, у спільноті подивитись,чи видно коментарі,бо я їх чомусь не бачу(
spacer 80

Все бачу

spacer 80

Ти права.Я вже теж нічого не бачу

spacer 90
Не розумію,що могло трапитись...!
spacer 100

Може якийсь глюк.Подивимось завтра

spacer 110
Це ще з вчора( От тому я й занепокоїлась
spacer 120

Навіть не знаю............

spacer 130

Звиняйте, але мушу йти.Було приємно з усіма поспілкуватись.

До речі,Віталій,дякую за блог.Можна поспілкуватись з такими цікавими людьми!!!!!!!

Мои фотоальбомы

Случайное фото со мной

Официальный сайт

http://www.vitaliykozlovskiy.com/

Календарь

Ноябрь
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вск

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Blog Live

14 час 16 мин назад moonlight комментирует запись - Я про вас пам*ятаю! Завжди!

1 дн назад laura20082008 комментирует запись - Я про вас пам*ятаю! Завжди!

1 дн назад moonlight комментирует запись - Я про вас пам*ятаю! Завжди!

1 дн назад vikusya комментирует запись - Я про вас пам*ятаю! Завжди!

1 дн назад moonlight комментирует запись - Я про вас пам*ятаю! Завжди!