Регистрация  Забыли пароль?
Привіт! Радий Вас бачити на сторінках мого блоґу. Тут буде багато цікавих записів, можете сміливо додавати мене у друзі.
Віталій Козловський  15.12.2007 00:00:00

Привіт усім друзям!!!

Сьогодні заглянув до свого мейлу і побачив там кілька сотень листів!!! Пишуть люди різне: побажання, слова подяки, критику, хтось зізнається у коханні, у своїх почуттях до мене... одним словом, багато всього!!!

Чув я про себе різне, читав колись в інтернеті „факти” з життя, яких не було, але з’явилася „новинка”!!! Завжди так цікаво дізнаватися про себе щось нове... Я, виявляється, став батьком!!!

Моя дівчина завагітніла! Ага! Цікаво, як так могло статись – всі про все дізнаються першими, а я про своє особисте життя дізнаюся найостаннішим! Мабуть, когось змушений буду розчарувати – це неправда!!!

У цьому розумінні я обережний і поки що не готовий стати батьком, але дуже люблю дітей!!! Хоча ми в житті ні від чого не застраховані, адже з кожним може статися все, що завгодно, але не треба робити поспішних висновків! :)

Комментариев: 73

Контрольное число

Не очікувано! Думав би, як будувати життя далі...

spacer 10

Головне, щоб твій поступок був мужнім в цій ситуації... Гадаю, воно б так і було...! ;))

Мои фотоальбомы

Случайное фото со мной

Официальный сайт

http://www.vitaliykozlovskiy.com/

Календарь

Декабрь
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вск
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Blog Live

32 мин назад slastiona комментирует запись - Не віриться...

11 час 7 мин назад simulacres комментирует запись - Не віриться...

11 час 8 мин назад tripak комментирует запись - Не віриться...

11 час 8 мин назад tripak комментирует запись - Не віриться...

11 час 18 мин назад ★ Звезд_А★ комментирует запись - Не віриться...

11 час 26 мин назад simulacres комментирует запись - Не віриться...

11 час 38 мин назад smoked комментирует запись - Не віриться...